Sponsoren

Financiële hulp

Ons fonds kan alleen hulp geven als er genoeg geldelijke middelen zijn. We kunnen onderscheid maken tussen incidentele en structurele bijdragen. Met beide zijn we natuurlijk erg blij!

Het RZF heeft veel incidentele hulpgevers.

Daar verstaan wij niet alleen bedrijven en particulieren onder die acties steunen, maar ook al die verenigingen en ondernemers in de gemeente Coevorden, die ervoor zorgen dat kinderen tegen gereduceerde prijzen kunnen meedoen. Door hun medewerking kan het Rudie Zwols Fonds veel meer met haar budget doen. Velen organiseren evenementen waarbij de opbrengst voor het Rudie Zwols Fonds is. Wij worden jaarlijks verrast door mooie acties en vele bijdragen.

Ook worden wij jaarlijks verrast met bijdragen van donateurs. Alle bijdragen zijn van harte welkom!

De bijdragen van al die organisaties, scholen, particulieren en bedrijven zijn vaak eenmalig of tijdelijk.

Structurele hulp.

Onze Vrienden van het Rudie Zwols Fonds zorgen voor een jaarlijkse bijdrage van 50 euro. Wij zijn heel blij met deze structurele bijdrage! Elders op deze website (bij Financiën) staat vermeld hoe men zich daarvoor kan aanmelden.

Wij willen graag kunnen rekenen op vaste jaarlijkse financiële bijdragen van sponsoren.

Daarvoor benaderen wij bedrijven die ons voor minstens 3 jaar financieel willen ondersteunen.

Als een bedrijf ons wil sponsoren en niet door ons is benaderd, kunnen zij natuurlijk contact met ons opnemen. Dat kan door ons een email te sturen:
rzfonds@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email