Actueel

Mooie gift Loopgroep Coevorden

Leden van de Loopgroep Coevorden hebben zaterdagochtend 9 maart 2019 op de Markt een cheque van 400 euro overhandigd aan bestuursleden Coby Pasveer en Sijke Dijkstra van het Rudie Zwols Fonds. 

Het bedrag is tijdens de Winterlaufserie 2018/2019 door vijf Duitse en Nederlandse loopgroepen bijeengebracht. Aan Loopgroep Coevorden de eer een mooie bestemming voor dit bedrag te zoeken. Het bestuur heeft unaniem gekozen voor het Rudie Zwols Fonds. ,,Hoe kleine initiatieven Coevorden en omgeving mooier en sportiever maken”, aldus voorzitter Theo Baks. Het doel van het fonds is om de kinderen kansen te geven voor persoonlijke ontwikkeling op sportief, educatief en cultureel gebied.

Vele leden van de Loopgroep Coevorden waren zaterdagochtend bij de overhandiging van de cheque aanwezig. Vervolgens maakten de fanatieke leden een trainingsrondje door het stadspark.
Bron: Coevordenhuisaanhuis

Vrouwen van Nu Coevorden.

Tijdens de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar waren we als RZF uitgenodigd om iets te vertellen over ons fonds. Dit is iets wat we altijd met plezier doen.
We troffen in de Hoeksteen in Coevorden een grote groep vrouwen aan die het fonds kenden en geïnteresseerd waren in onze ervaringen; hoe en waarmee we kinderen en gezinnen helpen.
We waren uiteraard verrast om een hele mooie donatie voor het RZF mee te mogen nemen naar huis.
Met dank aan alle leden van Vrouwen van Nu Coevorden!
 
 
 
Mooie statiegeldactie!!

Anne en Minie Dozeman uit Oosterhesselen zetten zich al jaren in om via statiegeldacties bij lokale supermarkten geld in te zamelen voor goede doelen.Ook het RudieZwolsFonds heeft zo al meerdere malen een mooie financieel bijdrage mogen ontvangen. Onlangs werd bekend, dat de actie binnen PLUS supermarkt Assen-Dalen het mooie bedrag van €753,25 heeft opgeleverd. Wat een prachtig resultaat. We zijn weer veel dank verschuldigd aan Anne en Minie Dozeman voor hun inspanning en aan PLUS supermarkt Assen-Dalen voor het faciliteren van deze actie.

 
 

 

Print Friendly, PDF & Email