Sponsorloop Parkschool Coevorden

 

Tijdens de jaarlijkse Koningsspelen werd door de Parkschool in Coevorden een sponsorloop georganiseerd. Maar liefst 366 kinderen gingen van start om geld op te halen voor het goede doel: het Rudie Zwols Fonds. Alle leerlingen van de Parkschool – van groep 1 tot en met 8 – zochten sponsoren en de opdracht was om zoveel mogelijk rondjes te lopen voor het goede doel.
Coby Pasveer gaf het startsein.
“Prachtig om te zien hoe de kinderen hun best doen voor dit fonds”, laat locatiecoördinator Frank Dijks weten namens de school. “In de klassen is uitvoerig gesproken over de hulp die het Rudie Zwols Fonds biedt. Dat sommige leerlingen niet kunnen sporten omdat dit te duur is, is voor veel leerlingen onvoorstelbaar. De motivatie was dan ook groot en dit spatte ervan af tijdens de sponsorloop.”
Tijdens het pleinfeest op 7 juli werd wereldkundig gemaakt hoeveel geld er was ingezameld. En wat een succes!! Een bedrag van maar liefst € 5410 bleek bij elkaar te zijn gelopen. De cheque met daarop het bedrag werd overhandigd aan Coby Pasveer.

Print Friendly, PDF & Email